tirsdag 24. januar 2012

Solstråler








JEG TRODDE BILDET her ble uskarpt jeg, men etter å ha fått bildet på dataen så ser jeg jo at kameraet har fokusert på solstrålene... Kult! :) Jeg var litt fokusert på de jeg også  ; ) 



8 kommentarer:

  1. Herlig bilde av solstrålene Frøydis!! :)

    SvarSlett
  2. :) hehe... Men du, jeg får ikke opp noen sted at du svarer... Jeg må gå inn å sjekke, så om du svarer, og jeg ikke svarer igjen, er det derfor... GOD helg Frøydis :)

    SvarSlett
  3. Ja, jeg vet... dvs har erfart d samme selv :) God helg til deg og! :)) (i tilfelle du kommer til å sjekke igjen ;) )

    SvarSlett
  4. hehe, I did! God helg til deg også!! Ps, de bildene av skogen, er de tatt nå? Er det virkelig ikke snø hos dere? Jeg tipper de er fra i høst jeg... Syns jeg har sett noen av de før... Fine uansett ;)

    SvarSlett
  5. hehe ; ) Ja, de skogsbildene er tatt for noen år siden faktisk. :) For, nei, her på byåsen er det snø ja! ;) Og de bildene ligger ut på facebook også, under naturbilder eller noe.

    SvarSlett
  6. ...og jeg synes de er fine ennå jeg. Artig å se på eldre bilder og fortsatt like de da :) Jeg ser også stor forskjell på disse solstrålene og sgogsbildene...kanskje jeg skal prøve å ta med speilreflekskameraet med meg igjen...? :) Har forresten levert inn 6 filmer med bilder til fotografen til fremkalling. De er før jeg hadde noe digitalt kamera! Spennende! Husker ikke hva alt det er , bare noe fra fjordingshelg eller noe på fredtun. :) (bla bla ;) )

    SvarSlett
  7. Ja, enig, artig med "gamle" bilder ;)

    SvarSlett